Werken bij Adenium

De scholen van PCBO Smallingerland e.o. en OPO Furore zijn betrokken kindcentra waar je leert te leren en het leven leert te leren. De scholen profileren zich met kwalitatief hoogstaand onderwijs en richten zich op het ontwikkelen van talent en kennis van zowel de personeelsleden als alle kinderen. De scholen van PCBO Smallingerland e.o. en OPO Furore zijn leergemeenschappen waar alle kinderen en hun ouders van harte welkom zijn!

Ben jij een ambitieuze professional en werk je graag bij een organisatie die staat voor eigenaarschap, vertrouwen en eigentijds ontwikkelend christelijk en/of openbaar onderwijs?

Wij zoeken voortdurend leerkrachten (voor regulier en speciaal basisonderwijs) en maken dan ook graag kennis met leerkrachten die binnen onze organisatie willen werken in reguliere en/of flexibele uren.

Wij bieden uitgebreide scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden en daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Met elkaar geven we organisatie en beleidsontwikkeling vorm voor de komende jaren. Onze professional is hierin actief betrokken en vanuit de dagelijkse praktijk een belangrijke en betrokken partner.

Heb je belangstelling voor een vacature en/of wil je meer informatie? Richt dan een mail aan elsa.riemersma@adenium.nl