Vacature administratief medewerker SWS It Werflân

Adenium is de holding van OPO-Furore en PCBO Smallingerland e.o. en bestuurt 32 scholen in de gemeenten Opsterland, Smallingerland en Tytsjerksteradiel. We richten ons op de haalbare ontplooiing van ieder kind. Talenten van kinderen en medewerkers worden in gezet om dit doel te realiseren. Respect hebben voor de ander, eigenaar zijn van je eigen ontwikkeling en elkaar zien als uniek wezen vinden we daarbij van groot belang.

Adenium biedt onderwijs aan ruim 5000 leerlingen en heeft ruim 600 personeelsleden (directeuren, leerkrachten en onderwijs ondersteunend personeel) in dienst.

De organisatie beschikt over een ondersteunend service bureau (Onderwijs, Financiën, Personeel & Organisatie en Huisvesting) ten behoeve van bestuur en management.

Integraal kindcentrum (IKC) Rottevalle is een voorziening voor kinderen van 0-12 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen en ontwikkelen. Binnen het IKC is er een vloeiende overgang tussen onderwijs en kinderopvang. Er wordt toegewerkt naar een vergevorderde samenwerking, waarbij de participanten elkaar optimaal aanvullen.

Voor SWS It Werflân zoeken we ter ondersteuning van de directeur een enthousiaste en gedreven

Administratieve kracht voor 4 uren per week (0,1)

Ingangsdatum in overleg, bij voorkeur zo spoedig mogelijk. Uitbreiding van uren op termijn binnen de organisatie behoort tot de mogelijkheden. De uren zijn flexibel en (deels) op afstand uit te voeren.

Het profiel:

  • - een betrokken kracht op tenminste MBO-4 niveau;
  • - ervaring als secretaresse/administratieve kracht in het onderwijs is wenselijk;
  • - ervaring met ParnasSys, Pro Active en RAET is wenselijk;
  • - ervaring met Excel en de financiële administratie is noodzakelijk.

Voor een volledig functieprofiel: open pdf hieronder!

Sollicitaties voorzien van C.V. en motivatie kunnen voor 19 oktober a.s. worden verstuurd naar: c.meestringa@adenium.nl